2009-05-29

Sista kvällen med gänget a.k.a "När reptilhjärnan sätter in"

Lugna och sansade var vi absolut inte på hela kvällen vill jag lova. Klockan tidigt på eftermiddagen så började jag och Nea att smuttalite Red Gold och Sprite, manliga som vi är. Vilket senare övergick till öl när resten av vårt lilla splittrade gäng dök upp vid dörren.

Vi insåg snabbt att inomhus är inget ställe för studentbus - så vi gick ut istället där vi låg mer än vad vi stod och satt. Nea och jag utforskade marken på alla möjliga sätt.


Efter bara några timmars in och utklättrande genom fönster, skönsjungade, discodansi, dunkadunka och fan vet vad så ringer det på dörren från Securitas - Hej hej farbror vakt.
Han ber oss skruva ner och lillnea slänger igen dörren i ansiktet på stackarn - "vi har ju bara lite kul, vi ska snart sluta" tyckte Nea

Så efter det sjöslaget så drog vi oss ner till stan där det var fler studentmössor än sundsvallsbrallor, lite omväxling för trötta ögon. Intog Svennes pissoar och sedan ut på torget och sedan Stadshuset där alla blev kära. Brudarna fick sina 90:or och alla vad nöjda och glada, speciellt lillnea som köpte chips sen.

Vi ställde till med ett jävla hallå. hej och hå.

1 kommentar:

EMOOOO sa...

HAHAHHA grymt! sen fortsatte kvällen med ett evinnerligt skedande och mycket fniss och slask-snask!